Visit us in Horeca 2019
Scroll

Shop & Trade Complex Ταύρος, Αττική, 2017

Αποτελείται από δύο τετραώροφα κτίρια τα οποία φιλοξενούν ένα συγκρότημα εταιρειών. Το κέντρο του συγκροτήματος είναι ο ταρατσόκηπος, που βρίσκεται πάνω στο υπόγειο γκαράζ.

Προκειμένου να δοθεί έμφαση στον υπαίθριο χαρακτήρα του κτιρίου, φυτεύτηκαν χόρτα, τα οποία τώρα κινούνται στο αεράκι. Ανάμεσα στις μοναδικές σειρές φυτών τοποθετούνται παγκάκια και δέντρα στους φυτευτές. Η συνολική έκταση της πράσινης οροφής είναι 1.000μ², 250μ² από την περιοχή. Γύρω από το κτίριο και σε συνολική επιφάνεια 330 μ² φυτεύτηκαν δέντρα και θάμνοι που προέρχονται από τη μεσογειακή χλωρίδα. Δεν απαιτούν πολύ νερό και εργασίες συντήρησης. Λόγω του ζεστού και ξηρού κλίματος έχει εγκατασταθεί ένα πρόσθετο σύστημα άρδευσης με τη μορφή γραμμών σταγόνων μέσα στα κρεβάτια φύτευσης.