Χάλκινο Μετάλιο στην Παγκόσμια Έκθεση Κηποτεχνίας


  

Η ΤΟΠΙΟΔΟΜΗ ΕΠΕ είναι τεχνική εταιρεία γεωπόνων που ασχολείται με την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων πρασίνου.

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1997 από τους γεωπόνους Λουκά Μέξη και Κωνσταντίνο Τάτση οι οποίοι δραστηριοποιούνται από το 1991 στις κατασκευές καλλωπιστικού πρασίνου. Η ίδρυση της Εταιρείας «ΤΟΠΙΟΔΟΜΗ ΕΠΕ», ήταν η φυσική κατάληξη της εποικοδομητικής συνεργασίας ετών μεταξύ των δύο μετόχων που διαπνέεται από κοινή οργανωτική και εργασιακή αντίληψη. Το εταιρικό σχήμα συμπληρώθηκε από τον Νικόλαο Μπαρμπή το 1998 .

Στις δραστηριότητες μας περιλαμβάνονται:

 • Η εγκατάσταση δικτύων αυτόματης άρδευσης σε αθλητικούς, επαγγελματικούς, κοινόχρηστους & ιδιωτικούς χώρους.

 • Εγκατάσταση συστημάτων φιλτραρίσματος αρδευτικού νερού και αντλητικών συγκροτημάτων.

 • Φυτεύσεις για την διαμόρφωση και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου

 • Εγκατάσταση χλοοτάπητα.

 • Υπάρχει πολυετής εμπειρία σε κατασκευές περιβάλλοντος χώρου μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε όλη την χώρα.

 • Έργα αναπλάσεως

 • Χαρακτηριστικό όλων των κατασκευών η ποιότητα με αποτέλεσμα την βράβευση μας στην παγκόσμια έκθεση κηποτεχνίας IGA –Rostoc 2003 με χάλκινο μετάλλιο για την ελληνική συμμετοχή , αλλά και η ανάθεση στην εταιρεία μας της κατασκευής ολυμπιακών έργων στην Ολυμπιάδα 2004 όπως το Σπίτι της Aρσης Βαρών και το Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων αλλά και η συμμετοχή μας στην κατασκευή του περιβάλλοντα χώρου του Ο.Α.Κ.Α

  Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και Σχεδιασμού της Εταιρείας μας παρέχει τεχνική υποστήριξη & τεχνογνωσία σε Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Τεχνικές Εταιρείες και Ιδιώτες σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

  Η εταιρεία μας σεβόμενη το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο δραστηριοποιείται με βάση τους κανόνες της πράσινης επιχειρηματικότητας. Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιείται ανακύκλωση γραφικής ύλης και κατά την παραγωγική διαδικασία πρωτοπορούμε με τις ενέργειες ανακύκλωσης, όπως επιστροφή πλαστικών φυτοδοχείων κατά την διαδικασία φυτεύσεων στους παραγωγούς φυτικού υλικού και συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση κατά την διαδικασία της κατασκευής των έργων.

  Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει διάφορες παροχές προς το κοινωνικό σύνολο, όπως την δωρεά προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Η οποία περιλάμβανε την κατασκευή σωληνώσεων άρδευσης και την φύτευση συμβολικών φυτών.